Organisatie

Saffir is een flexibele organisatie, die doordachte oplossingen ontwikkelt voor het basisprobleem achter de vraag van een klant. Het kristalhelder maken van het probleem is altijd de eerste en één van de belangrijkste stappen.

Saffir beschikt over een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van experts, die op allerlei fronten hun expertise inzetten voor het kunnen realiseren van de beste oplossing. Centrale aanspreekpunt voor geïnteresseerden en opdrachtgevers is oprichter en eigenaar Jan Gerrits.

Jan heeft na zij opleiding HTS Metaalkunde ruimschoots ervaring opgedaan in de metaalindustrie. Tijdens zijn loopbaan heeft Jan zich ontwikkeld tot gecertificeerd (LPI C 209) Las Praktijk Ingenieur en heeft hij een MBA opleiding afgerond. Zijn technische kennis gecombineerd met bedrijfskundige capaciteiten maken hem tot een deskundig gesprekspartner op het gebied van materiaalkeuze en fabricagetechnologieën. Innovatie en creatief denken zijn bij hem belangrijke kernbegrippen voor het vinden van vernieuwende oplossingen.